Restauratie, reparatie en onderhoud van uw klok

Restauratie

Het restaureren van antieke klokken gebeurt volgens een verantwoorde procedure. Ook de moderne klokken worden met veel zorg gerepareerd en verkeren hierna in nieuwstaat. Als u met de klok langskomt, wordt ter plaatse bekeken wat er aan de klok gedaan moet worden. Op een begrijpelijke manier wordt het technische deel aan u uitgelegd. Hierna volgt een prijsopgave vooraf.

Kast

Indien er losse of ontbrekende kastonderdelen zijn, kan ik deze voor u verlijmen of nieuw erbij maken. Het nieuwe houtwerk wordt op kleur gebracht zodat het passend is in het geheel.

Uurwerk

Zoals eerder genoemd wordt het uurwerk met uiterste zorg gerepareerd of gerestaureerd zodat het weer jaren mee kan. Er worden uitsluitend mechanisch aangedreven uurwerken gerepareerd. Horloges, quartz (batterij) uurwerken of synchroon klokken repareer ik niet.

Wijzerplaat

Wijzerplaten Beschilderde, geëmailleerde en bedrukte wijzerplaten kunnen worden hersteld. De prijs is afhankelijk van de mate waarin de wijzerplaat beschadigd is. Ook dit wordt ter plaatse bekeken en u krijgt een prijsopgave vooraf.

Contact & Openingstijden